4 свински пържоли,
2 сурови наденици,
2 гл. праз лук,
250 гр. гъби,
1/2 буркан зелен боб,
1/2 кг бейби картофи,
3 домата от консерва,
200 гр. спанак (може и замразен),
1-2 ч.л червен пипер,
чубрица,
200 мл гореща вода.
За овкусяване на месото:
1с.л соев сос,
1с.л горчица,
черен пипер,
универсална подправка
Предварително овкусените пържоли и наденици ги наредете в тавичка, поръсете с малко зехтин и запечете за 10-15минути. Към тях добавете нарязаните на едро лук, гъбите, след 5минути добавете зеления боб и предварително сварените до полуготовност картофи. Налейте водата и оставете да покъкри 10 минути. След това прибавете намачканите домати, червеният пипер, чубрица и нарязания на дребно спанак. Оставете да се готви на тих огън, докато ястието остане почти на мазнина.
4 свински пържоли,
2 сурови наденици,
2 гл. праз лук,
250 гр. гъби,
1/2 буркан зелен боб,
1/2 кг бейби картофи,
3 домата от консерва,
200 гр. спанак (може и замразен),
1-2 ч.л червен пипер,
чубрица,
200 мл гореща вода.
За овкусяване на месото:
1с.л соев сос,
1с.л горчица,
черен пипер,
универсална подправка
Предварително овкусените пържоли и наденици ги наредете в тавичка, поръсете с малко зехтин и запечете за 10-15минути. Към тях добавете нарязаните на едро лук, гъбите, след 5минути добавете зеления боб и предварително сварените до полуготовност картофи. Налейте водата и оставете да покъкри 10 минути. След това прибавете намачканите домати, червеният пипер, чубрица и нарязания на дребно спанак. Оставете да се готви на тих огън, докато ястието остане почти на мазнина.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност