пилешки бутчета
соев сос
горчица
1 ч.л. мед
чесън на прах
червен пипер
черен пипер
тарос (естрагон)
олио
Пилешките крилца и бутчета се мариноват в смес от соев сос, горчица, мед, чесън на прах, червен пипер, черен пипер, тарос, лъжица олио и малко вода. Престояват на студено не по малко от 3-4 часа. На всеки час се обръщат и се заливат с маринатата.
Слагат се в тава или тенджера от йенско стъкло и се пекат във фурна, загрята на не повече от 200 градуса, за около 40 минути. След като са готови, отново се поливат с марината. Сервират се с пилаф или салата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО