Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Маргаритки от кренвирши

От Петя Славчева Петя Славчева
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

2 бр. кренвирши,
4 бр. яйца,
40-50 г кашкавал

Кренвиршите се разрязват на две по дължина, след което се правят разрези но не до края, за да не се пречупят. Оформят се на кръг и с клечка за зъби се захващат двата края. Чуква се вътре едно яйце и леко се запича, малко преди готовност се слага и парче кашкавал и леко се дозапича. Пекат се върху хартия за печене, за да не залепнат или в тавичка с незалепващо покритие.

Дайте оценка:

Тагове: яйца кашкавал кренвирши

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче