2 бр. кренвирши,
4 бр. яйца,
40-50 г кашкавал
Кренвиршите се разрязват на две по дължина, след което се правят разрези но не до края, за да не се пречупят. Оформят се на кръг и с клечка за зъби се захващат двата края. Чуква се вътре едно яйце и леко се запича, малко преди готовност се слага и парче кашкавал и леко се дозапича. Пекат се върху хартия за печене, за да не залепнат или в тавичка с незалепващо покритие.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО