200 г свежо овче сирене
1 колбас петрохан (може и салам чоризо)
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
босилек
Нарязваме домата на шайби и го нареждаме в чинии. Нарязваме свежото сирене на тънки филийки и го слагаме отгоре. В тиган загряваме зехтин и слагаме нарязания на кръгчета петрохан и го запържваме до златисто, след което добавяме и нарязания на тънки филийки чесън, махаме от котлона и изсипваме заедно с мазнината върху доматите и сиренето.
Червения лук го режем на тънки шайби, слагаме му щипка сол и го омачкваме, след което го поръсваме на салатата. Накрая декорираме с листа босилек и балсамов оцет.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО