4 яйца,
половин литър прясно мляко,
щипка сол, чаша захар,
кубче мая,
ванилия,
лимон - кора и сок,
пакетче краве масло,
супена лъжица оцет
брашно, колкото поеме за средно твърдо тесто
Втасва само веднъж, не се блъска и премесва, просто се овалва половината в какао и се сплита по желание преди да се сложи да се пече на около 180 до 200 градуса, докато стане готов. Необходимо е само добро желание и приятна компания за споделяне, още докато е топъл!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО