за 32 броя
1 кг маслено тесто Белла
2 яйца
150 г сирене
50 г кашкавал
1 яйце, разбито с лъжица вода, за намазване
2-3с.л.сусамови семена
ако е замразено, тестото се размразява в хладилник от предната вечер или за 2 часа на стайна температура.Трябва да се запази студено.
разстила се и се нарязва на правоъгълници (32)
крайщата н аправоъгълниците се намазват с разбитото яйце
яйцата се разбиват и се смесват с натрошеното сирене и настъргания кашкавал
от тази смес се поставя по 1/2 ч.л. върху всяко правоъгълниче
завиват се на рулце и се притискат отстрани
поставят се в тава, не е необходимо мазане
намазват се с разбитото с вода яйце и се наръсват със сусама
пекат се за 15 минути в предварително загрята на 220 С фурна с вентилатор, до зачервяване
изваждат се и се сервират топли
за 32 броя
1 кг маслено тесто Белла
2 яйца
150 г сирене
50 г кашкавал
1 яйце, разбито с лъжица вода, за намазване
2-3с.л.сусамови семена
ако е замразено, тестото се размразява в хладилник от предната вечер или за 2 часа на стайна температура.Трябва да се запази студено.
разстила се и се нарязва на правоъгълници (32)
крайщата н аправоъгълниците се намазват с разбитото яйце
яйцата се разбиват и се смесват с натрошеното сирене и настъргания кашкавал
от тази смес се поставя по 1/2 ч.л. върху всяко правоъгълниче
завиват се на рулце и се притискат отстрани
поставят се в тава, не е необходимо мазане
намазват се с разбитото с вода яйце и се наръсват със сусама
пекат се за 15 минути в предварително загрята на 220 С фурна с вентилатор, до зачервяване
изваждат се и се сервират топли
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност