Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

150 г захар, 150 мл прясно мляко, 1 ванилия, щипка сол, 1 с.л. бакпулвер, 200 г шоколад, 280 г брашно, 140 г масло, 2 яйца

В една купа смесваме сухите съставки, а в друга течните: разбиваме яйцата, към тях прибавяме маслото и млякото. Изсипваме внимателно сухата смес в течната, като разбъркваме внимателно. Изсипваме в намазана с масло форма (моята е 24 см). Начупваме шоколада на парчета и го разпределяме отгоре. Печем в загрята на 180 градуса фурна до готовност. По желание отгоре се поръсва с разтопен шоколад.

Дайте оценка:

Тагове: краве масло сол яйца бяла захар ванилия прясно мляко бакпулвер млечен шоколад брашно

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче