300 г гъби Бондюел
400 г сварено и обезкостено пилешко месо
3 с.л. брашно
1 пакетче тостер топено сирене
200 г кашкавал
черен пипер
сол на вкус
300 мл вода
2 с.л. олио
2 с.л. Кикоман терияки марината с чесън
Намазваме с мазнината тавичката и нареждаме в нея нарязаните картофи. Добавяме подправки на вкус. Печем на умерена фурна, докато картофите се опекат. След това ги вадим от фурната и отгоре нареждаме накъсаното пилешко месо, в което сме добавили терияки маринатата.
Изпържваме гъбите и правим гъбен сос (познат още като сос бешамел, бяла каша). Над картофите и месото нареждаме парченцата топено сирене и плътно заливаме с гъбения сос. Отгоре настъргваме кашкавал и печем 15 минути, докато се зачерви кашкавалът.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО