Разбиваме яйцата, гасим содата във киселото мляко, добавяме прясното мляко, солта, захарта и олиото. Най-накрая добавяме и пресятото брашно. Разбъркваме хубаво и дърпаме на страна. Включваме гофретника и намазваме със малко масло или олио. Когато е загрял на 3 степен сипваме по половин черпак (зависи от големината на самия гофретник) Когато са готови една част посипваме със пудра захар а други украсяваме със домашно сладко от ягоди и сметана ( за радост на децата )
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО