накълцан копър (сух)
37 г сол
37 г кафява захар
70 мл бърбън
Почистваме и измиваме филето, подсушаваме го. Смесваме солта и захарта и овалваме филето. Оставяме в съд за 8 часа в хладилник, като през два часа изливаме отделената течност и обръщаме филето.
След осмия час изваждаме рибата, измиваме я и подсушаваме. В кутия заливаме филето с бърбън, обръщаме с кожата нагоре и накисваме за 3 часа. След това подсушаваме филето, поръсваме с копър, увиваме в стреч фолио и е готово за консумация.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО