Необходими продукти за 4 порции:
- 250 г печурки, нарязани на филийки
- 4 ч.л. растително олио
- 320 г чери домати, разполовени
- 2 шепи магданоз
- 8 с.л. овесени ядки
- 10 яйца
- Горчица
Начин на приготвяне:
- Загрейте 2 ч.л. олио в тиган с незалепващо покритие. Добавете гъбите, разбъркайте за кратко и запържете под капак на тигана за 6-8 мин.
- Прибавете половината домати и разбъркайте отново. Гответе още няколко минути със свален капак, докато омекнат.
- Разбийте добре яйцата с магданоза и овесените ядки. Загрейте капка олио отново в тиган с незалепващо покритие.
- Изсипете ¼ от яйчената смес и пържете около минута, след това обърнете като палачинка от другата страна.
- Извадете от тигана и намажете с горчица. Сложете ¼ от гъбите и доматите в центъра и навийте на руло. Повторете това с останалата яйчена смес и плънката.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО