Продукти: 3 предни свински джолани Картофи 1 кг Моркови ½ кг Сол на вкус Червен пипер – 2 с.л. Черен пипер – 1 ч. л. Чесън на прах – 1 с. л.
Приготвяне:
В гювеча се нарязват картофите на дебели кръгове, морковите на дебели кръгчета. Добавят се олиото и подправките, сол на вкус. Размива се брашното с малко вода. Всичко се обърква. Слагат се отгоре джоланите и се залива с вода, която да покрие до половината джоланите.
Слага се да се пече на 160 градуса 3-4 часа /зависи от джоланите/.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО