400 г картофено пюре
400 г сварено пилeшко филе
600 г извара
2 с.л. чили сос или домашен кетчуп
400 г чеснов сос
За украса:
маслини
червен лук
листа целина
Приготвяме предварително пюрето и филето. Оставяме да изстинат. Изварата овкусяваме с настъргана 1/2глава лук, сол и черен пипер. Режем пилешкото на жулиени или по големи слайсове. Важно всичко да е разделено в чинията (декомпозиране).
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО