Необходими продукти:
- 2 малки багети
- 50 г масло, на стайна температура
- 3 скилидки чесън, настъргани или смачкани
- 2 с.л. наситнен магданоз
- 2 супени лъжици настърган пармезан или зрял чедър (по желание)
Начин на приготвяне:
- Направете диагонални разрези в горната част на багетите на разстояние от 2-3 см, като не разрязвате докрай.
- Смесете масло, чесъна и магданоза.
- Загрейте уреда на 180С.
- Разстелете чесновото масло върху разрезите на багетите. Поръсете отгоре сиренето, ако използвате такова.
- Ако се притеснявате, че маслото ще капе в еърфрайъра, поставете хляба върху лист алуминиево фолио, след това го сложете в кошницата на уреда и печете 8-10 минути, докато хлябът стане златист и хрупкав.
ИЗБРАНО