Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Чеснови хлебчета в еър фрайър

Невероятно апетитни

10’ Подготовка
10’ Време за готвене
2 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 2 малки багети
  • 50 г масло, на стайна температура
  • 3 скилидки чесън, настъргани или смачкани
  • 2 с.л. наситнен магданоз
  • 2 супени лъжици настърган пармезан или зрял чедър (по желание)

Начин на приготвяне:

  1. Направете диагонални разрези в горната част на багетите на разстояние от 2-3 см, като не разрязвате докрай.
  2. Смесете масло, чесъна и магданоза.
  3. Загрейте уреда на 180С.
  4. Разстелете чесновото масло върху разрезите на багетите. Поръсете отгоре сиренето, ако използвате такова.
  5. Ако се притеснявате, че маслото ще капе в еър фрайъра, поставете хляба върху лист алуминиево фолио, след това го сложете в кошницата на уреда и печете 8-10 минути, докато хлябът стане златист и хрупкав.

Дайте оценка:

Тагове: краве масло чесън магданоз хляб

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче