Сваряват се 300-400 гр. зрял боб. 2 глави лук, нарязани на ситно, се задушават в малко вода и мазнина, докато остане на мазнина.
Към него се добавят 2 с.л. ориз, червен пипер, сол, свареният боб, 2 ч.ч. вода и джоджен на ситно. Клоква и се прехвърля в тава за печене. Покрива се с рязани обелени домати, суха червена люта чушка, още малко джоджен и се запича до готовност.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО