Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Боб на фурна

От Дokи Дokи
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Сваряват се 300-400 гр. зрял боб. 2 глави лук, нарязани на ситно, се задушават в малко вода и мазнина, докато остане на мазнина.

 
Към него се добавят 2 с.л. ориз, червен пипер, сол, свареният боб, 2 ч.ч. вода и джоджен на ситно. Клоква и се прехвърля в тава за печене. Покрива се с рязани обелени домати, суха червена люта чушка, още малко джоджен и се запича до готовност.

ИЗБРАНО

Дайте оценка:

Тагове: сол червен пипер лук джоджен боб чушка

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче