Необходими продукти:
- 2 франзелки или питки за хотдог
- 2 тънки и дълги наденички, дебърцини или друг вид вурстчета
- 1 шепа кисело зеле, наситнено
- Олио
- Черен пипер
- Червен пипер
- 2 с.л. майонеза
- Сушен пържен лук
- Дижонска горчица, по желание
Начин на приготвяне:
- В страничната част на питките се прави надлъжен прорез, като се внимава да не се разделят напълно на две части.
- Върху нагорещен тиган или плоча за печене се поставят наденичките и киселото зеле и се поливат с малко олио.
- Върху зелето се поръсва черен и щипка червен пипер.
- Наденичките се обръщат от всички страни и когато хванат коричка, са готови.
- На дъното на процепа на всяка от питките се слага по 1 с.л. майонеза, отгоре се поставят вурстовете и се ръси от киселото зеле.
- Двата хотдога се поръсват със сушения пържен лук и по желание се слага малко горчица.
ИЗБРАНО