Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2бр. яйца 1 и

Яйцата се разбиват с телена бъркалка или вилица. Прибавя се бакпулвера ( и ванилия по желание) и отново се разбърква. В друга купа бананите се намачкват с вилица. Не трябва да стават на пюре, нека останат малки парченца в сместа. Към бананите се прибавят яйцата и отново се разбърква. Тиганс незалепващо покритие се слага на котлона и след като се нагорещи, котлона се намаля на средна степен. Слага се само по една супена лъжица от сместа, за да се обръщат лесно палачинките. Когато се запекат от едната страна, с помощта на шпатула се обръщат на другата.Може да намажете тигана с малко масло. Палачинките се изпичат много бързо, необходими са 1-2 минутки от всяка страна. Поднесете още топли, заляти с мед или гарнирани с пресни плодове.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче