Слагаме бананите в хладилника час, два по-рано, за по-бързо охлаждане на шоколада при работа. Започваме с подготовката, като разрязваме достатъчно топчета на две за вафлени очи (и усти) за 10 духчета. Също така си обелваме бананите и ги разрязваме на две. Отрязваме още малко от към средата на бананите, за да не натежат на клечките. Всяка половинка се бодва на бамбукова клечка или на сгъната такава на две, за да е по-стабилно. Връщаме бананите в хладилника и през това време си темперираме белия шоколад на водна баня, заедно с няколко капки зехтин, или олио. Това прави шоколада по-лъскав. Овалваме всяка половина в бял шоколад и бързичко слагаме на всяко духче тъмни формички за физиономия. Забучваме духчетата на нещо стабилно. После ги тикваме в хладилника да се охладят. Ако имате още банани може да ги забучите на тях, понеже се оказва, че правят много стабилна поставка. TRICK OR TREAT
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО