2 лаймa
4 скилидки чесън
магданоз
3 см парче джинджифил
зехтин
сол
пипер
Във вряща вода бланшираме бамята за 5 минути. След това я слагаме в добре загрят тиган с мазнина да се пържи. Докато се готви, нарязваме чесъна и джинджифила и ги прибавяме към бамята, пържим още 2-3 минути и изключваме котлона.
Изстискваме лайма и овкусяваме със зехтин, сол и пипер. Поръсваме с магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО