Захарта, олиото и яйцата се разбъркват в купа. Добавя се тиквата и се разбива с миксер. Смесват се брашното, содата, солта, канелата, индийското орехче, бакпулвера, карамфила и бахара. Прибавят се към тиквената смес, като се редува с вода и се разбива. Получената смес се изсипва във форма за хляб и се пече в загрята на 180 градуса фурна, около 60 минути. След изваждането на хляба от фурната е добре да постои във формата около 10 минути, за да изстине. Този сочен хляб има вкус на тиквен пай. Подходящ е за вечеря.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО