Наситняването на кромид лук е дейност, която е неизбежна в кухнята и ни се налага да я практикуваме почти всеки ден. Ето как да нарежете лука в няколко прости стъпки, както показват в YouTube канала на Hello Chef, така че да ви е лесно, удобно и по-малко досадно всеки път.
- Отрежете горното "капаче" на главата лук, след което я срежете на две. Не отрязвайте корена - долното "капаче".
- Обелете лука.
- Използвайте върха на ножа и нарежете всяка половина на полумесеци, но така че разрезите да не стигат до корена.
- Направете един или два перпендикулярни (хоризонтални) на полумесеците разреза, взависимост от това колко искате да наситните зеленчука.
- Стиснете добре половинката глава от лука и наситнете с вертикални разрези. Повторете с другата половина.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО