Олиото от копър не бива да се бърка с фабрично произведеното копърово масло, но въпреки това е отлична подправка за различни видове салати, таратор и рибни ястия.
Необходими продукти:
- 150 мл зехтин
- 1/2 връзка пресен копър, наситнен
Начин на приготвяне:
- Наситнете пресния копър и го поставете в бурканче.
Снимка: Юлиян Илиев - На тиган съвсем слабо нагорещете зехтина.
Снимка: Юлиян Илиев - Залейте копъра с топлата мазнина и затворете бурканчето с капачка.
Снимка: Юлиян Илиев - След 4-5 дни готовият продукт може да се ползва, като по желание първо се минава през цедка, в случай, че не искате в него да останат стръкчетата копър.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО