Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

16-02-2023 10:34:02
Миро (нерегистриран)

Може да добавите малко стафиди накиснати 12 часа в коняк или ром. След добро разбъркване посипете с пудра захар. Става за закуска десерт и всякакво хапване по никое време.

16-02-2023 08:06:30
Сандо (нерегистриран)

Голям зърнен бос в Бургаско: Българското зърно го изнасяме. За производство на хляб и брашно държавата внася украинско, което е на цена 3.5 пъти по ниска от българското. Хляб от българско зърно ще струва 5 - 7 лева, което ще го направи непродаваем.

16-02-2023 07:44:00
Джанго Манго (нерегистриран)

Аз мисля че кебапченцата са по-полези.

16-02-2023 05:33:30
off (нерегистриран)

всеки народ има своята зърнена каша - в америка царевица, в западна европа овесената каша, в Русия елдата, в Азия ориза, в България варената пшеница и булгура

Вашето тефтерче