"Ще взема да се гръмна със патрони за глиган - твърде съм красив за да живея сам!" Та и тия така... :)
Някой стъпвал ли е за втори път в такъв ресторант или сменя с надеждата там да е по-различно? Е няма, колкото и да са ми хвалили, че при главен готвач Хххх нещо било супер.
Разчитат на първенющината.
Държат се като рок звезди, плащат си като за рок звезди, цените им все едно на масата ми седи звезда, порциите им трябва да се снимат с макро обектив за да разгледаш вкъщи творчеството им и накрая не стигали парите. Някъде дълбоко грешат. В мисленето. Има добри готвачи, има лоши, но вместо в кухнята се мотаят по телевизията и ръсят акъл кое трябва да се хареса. А то явно не се харесва.
Дискусия