Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

14-01-2025 08:53:17
Готвач (нерегистриран)

На кого ли е хрумнало да готви зеленчуци със зеленчуков бульон?! При това е той е солен, а се добавя сол?! Пащърнакът и целината са несъвместими аромати. Но... вкусове всякакви. Препоръката ми е или да сварите зеленчуците с малко зехтин, слънчогледово или сусамено масло, няколко секунди преди да я отстраните от котлона да пуснете в нея яйце и да я поднесете с натрошено сирене, или да си разтворите в гореща вода 1 кубче зеленчуков бульон и да не се замисляте какво съдържа то.

Вашето тефтерче