На кого ли е хрумнало да готви зеленчуци със зеленчуков бульон?! При това е той е солен, а се добавя сол?! Пащърнакът и целината са несъвместими аромати. Но... вкусове всякакви. Препоръката ми е или да сварите зеленчуците с малко зехтин, слънчогледово или сусамено масло, няколко секунди преди да я отстраните от котлона да пуснете в нея яйце и да я поднесете с натрошено сирене, или да си разтворите в гореща вода 1 кубче зеленчуков бульон и да не се замисляте какво съдържа то.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия