
Нито са най-хрупкавите, нито са най-вкусните, които сте опитвали! Винаги си спомням как ги приготвяше майка ми и те бяха, разбира се, най-вкусните, които просто се топяха в устата! Няма да ви описвам семейната рецепта, само ще спомена, че нарязването на тиквичките е най-добре да има формата на език, не по дебел от 5 мм. Останалото е въпрос на опит и майсторлък!

Пробвайте с пядка каша от вода, брашно и подправки по избир Пържени или печени, винаги са хрупкави

И само с брашно стават много вкусни. Пробайте да добавите и къри!

Къри? Къри е яхния

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия