20-09-2023
02:58:27
А (нерегистриран)
Ала бала, ала бала. Защо ще режем ябълката, щом няма да я ядем? Спрете да пишете разтеглени и глуповати статии. Дори и да покафенее, тя не е отровна, а ако пък се настъргва за кейк или щрудел, тя след готвене пак става кафява, но си я хапваме. Е тогава какво значение има, че покафенявала?
20-09-2023
12:43:02
Крали Марко (нерегистриран)
Изяждаме ги преди това?
НАЙ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност.
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност
Дискусия