Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Дискусия

14-01-2025 08:40:59
Добрият змей Пантелей (нерегистриран)

Така и не се научиха тия магазинери как се съхранява "Горгонзола" ... се мухлясала ми я продават.

14-01-2025 05:47:23
Баба Гицка (нерегистриран)

Я да ме светне някой - при бай Тошо кви етикети е чел на кашкавал, сирене ... Имаше два вида кашкавал - Балкански и Витоша, режат ти от голямата пита и си сигурен, че ядеш продукт от мляко, издоено от крава, респективно от овца. А сега купуваш нещо и не знаеш въобще какво има вътре. Айде живи и здрави да сте!

14-01-2025 11:52:17
КАМЕН ПАВЛОВ (нерегистриран)

Дрън-дрън. Истинският кашкавал след около седмица започва да мухлясва. Това е признак на зреене. Мухълът леко се отрязва и кашкавалът е годен за ядене.

14-01-2025 11:31:09
1111 (нерегистриран)

Алабализми, алабализми и алабализми!

Вашето тефтерче