Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 заек (около килограм и 300 грама)
4-5 средни картофа
3 моркова
2 червени чушки
500 г пресни гъби (може и 500 г консервирани)
1 домат
250 г масло
200 г топено сирене
магданоз
мащерка
сол
олио

Зеленчуците се почистват и нарязват на кубчета. В средно голяма тава се поставя, предварително посолен и намазан с масло заекът, а около него се добавят зеленчуците. Върху заека се слагат парчета масло, а зеленчуците се посоляват. Добавят се олио и мащерката. Тавата се завива с фолио и се пече във фурната на 150 градуса за час и половина на до два. Когато изтече това време, махаме фолиото.

Върху заекът се нареждат парченца топено сирене се запича. Последния щрих са парченца домат върху заекът и запичаме за последно. Приятен апетит!

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче