4-5 средни картофа
3 моркова
2 червени чушки
500 г пресни гъби (може и 500 г консервирани)
1 домат
250 г масло
200 г топено сирене
магданоз
мащерка
сол
олио
Зеленчуците се почистват и нарязват на кубчета. В средно голяма тава се поставя, предварително посолен и намазан с масло заекът, а около него се добавят зеленчуците. Върху заека се слагат парчета масло, а зеленчуците се посоляват. Добавят се олио и мащерката. Тавата се завива с фолио и се пече във фурната на 150 градуса за час и половина на до два. Когато изтече това време, махаме фолиото.
Върху заекът се нареждат парченца топено сирене се запича. Последния щрих са парченца домат върху заекът и запичаме за последно. Приятен апетит!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО