Начукваме котлета и го поръсваме от двете страни със сол, черен..." />

Котлет по сливенски

Категория: / Свинско
Време за приготвяне:
75 минути
Аватарот: Росица Петкована 11.01.2013г.

Продукти

Свински котлети
Шунка
Кашкавал
Домати
Сол
Черен пипер
Чесън на прах
Брашно за овалване

Начин на приготвяне

Начукваме котлета и го поръсваме от двете страни със сол, черен пипер и чесън на прах. След това го набрашняваме и пържим до златисто. Нареждаме изпържените котлети в тавичка и изсипваме част от олиото в което сме ги пържили, като върху всеки един слагаме нарязана на кубчета шунка, кръгче домат и покриваме с парче кашкавал.
Печем във фурна докато се разтопи кашкавала.

Добър Апетит :)

Коментари