Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Агнешко бутче под фолио

Апетитно и крехко

От Мария Борисова Мария Борисова
15’ Подготовка
2’ Време за готвене
0 Порции
1 Трудност

Необходими продукти:

  • 1 агнешко бутче
  • олио
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол

Начин на приготвяне:

  1. Бутчето се овалва хубава в смес от сол, олио, червен пипер, черен пипер и малко брашно.
  2. Пече се 2 часа на 180 градуса. След това месото пада само от кокала.

Дайте оценка:

Тагове: сол черен пипер червен пипер олио агнешко

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче