Необходими продукти:
- 400 г свинско филе
- 2 с.л. каджунска подправка (намира се лесно в магазините за здравословно хранене)
- 1 ч.л. бахар
- 1 с.л. лют сос
- Сокът и настърганата кора от 1 лайм
- ½ малък ананас, обелен и нарязан на 4-сантиметрови парченца
- 1 с.л. олио
Начин на приготвяне:
- Смесете заедно свинското, каджунската подправка, бахара, лютия сос, корите и сока от лайма, както и сол и черен пипер на вкус.
- Нанижете месото и ананаса на метални или дървени шишове (тях трябва да накиснете предварително във вода, а металните - да намажете с мазнина).
- Загрейте добре грил тиган, сложете шишчетата и ги гответе за 3 мин. от всяка от четирите страни.
- Сервирайте ги топли.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО