Необходими продукти:
- 8 сварени и обелени яйца
- зехтин
- сол
- черен пипер
- 1 стрък пресен лук, само зелената част
- пресен магданоз, наситнен
- кората от 1 лимон
- 3 с.л. майонеза
- 2 филийки хляб
Начин на приготвяне:
- Загрейте едно тиганче на средна температура.
- Натрошете яйцата с ръце в дълбока купа и ги поръсете с малко зехтин, сол и черен пипер.
- Прибавете магданоза и наситнения пресен лук и разбъркайте.
- Сложете майонезата и настърганата лимонова кора.
- Накъсайте филийките на едри парчета и ги запържете в тигана със съвсем малко зехтин за 2 мин.
- Добавете още зехтин и черен пипер към салатата, разбъркайте я и я поднесете с препечените залъчета хляб.
Слатата е много подхояща и за направата на сандвичи или тостове. Да ви е сладко!
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО