4 с.л олио от гроздови семки,
400 гр. брюкселско зеле /зеле/,
1 бр. праз,
5-6 скилидки чесън,
4 с.л. овесени ядки,
4 с.л. киноа,
500 мл вода,
1 с.л. чубрица,
връзка магданоз,
стръкчета девисил,
1/2 ч.л. розова сол,
1 ч.л. пипер
Задушаваме под капак нарязаните зеленчуци в мазнинката за 10 мин., добавяме овесените ядки, киноата, чубрицата и водата и варим още 10 мин. Махаме от котлона и разбъркваме с наситнените зелени подправки, солта и пипера /люта чушка по желание/.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО