3 с.л. олио
100 мл бяло вино
1 лимон
сол
черен пипер
магданоз
листа целина
За салатата:
200 г моркови
500 г резене
3-4 с.л. лимонов сок
1-2 с.л. олио
сол
Направете разрези по рибата и я сложете в тава върху голямо парче хартия за печене. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок. Нарежете магданоза, целината и остатъка от лимона и поръсете рибата с тях. Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 минути.
В това време почистете морковите и резенето и ги нарежете на тънко. Направете дресинг от съставките и овкусете салатата. Сервирайте като филетирате рибата полейте с получилия се при печенето сос и гарнирайте със салатата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО