3 едри тиквички,
1 глава лук,
1 вр. пресен лук,
1 морков,
2 домата от буркан,
1 ч ч ориз,
1 с л брашно,
1 ч л червен пипер,
4-5 силидки чесън или вр. пресен,
сол,
копър
Нарязваме лука, моркова и тиквичките на кубчета, чесъна на филийки и ги задушаваме до омекване. Добавяме почистения и измит ориз, доливаме вода и овкусяваме със сол. Малко преди да е готов оризът в тиган с 2 с. л. олио запържваме брашното, червеният пипер и нарязаните на кубчета домати. Добавяме запръжката към тиквичките и разбъркваме. Когато ни е готов оризът отстраняваме от котлона, поръсваме с копър и поливаме с чеснов сос
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО