зехтин
черен пипер
меланж
За соса "Алфредо":
масло
пармезан
100 мл готварска сметана
1 домат
копър
сок от половин лимон
100 г паста талиатели
Овкусете сьомгата с черен пипер и зехтин. Приберете я в хладилник за около час. След това запечете сьомгата на грил тиган до готовност. Докато сьомгата се запича, сложете пастата във вряща, подсолена вода и варете според инструкциите. Междувременно, в дълбок тиган на среден огън разтопете маслото и настържете пармезан. Добавете накълцаните домат и копър. Подправете с лимоновия сок. В това време пастата трябва да е готова - прибавяте я към соса. Добавете сметаната и оставете пастата да се готви за около минута. Сервиварйте в чиния заедно със сьомгата.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО