Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Свинско с розмарин и дижонска горчицa

От Деница Тодорова Деница Тодорова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

Нужните продукти: около 500 - 600 гр. свински врат 1 глава лук 5 - 6 скилидки чесън връзка розмарин дижонска горчица сол черен пипер червено вино зехтин


Нарязваме месото на пържолки с дебелина около 1 пръст. Начукваме ги добре и ги слагаме в марината от 2 с.л. дижонска горчица, малко червено вино, сол и черен пипер. Нека покиснат около час така. После ги нареждаме в тава без да махаме маринатата и ги поръсваме с пръчки розмарин, нарязан на полумесеци лук и целите, обелени скилидки чесън.

Печем около 40 мин на вентилатор на 200 градуса. За гарнитура можем да прибавим картофено пюре :)

Дайте оценка:

Тагове: зехтин чесън сол черен пипер розмарин горчица червено вино лук свинско

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче