2 ч.ч. бяло вино
2 глави чесън
2-3 с.л. зехтин
сол
черен пипер
Джоланите сваряваме предварително с два-три дафинови листа. Прехвърляме в тава с виното, чесъна, сол и черен пипер. Печем на 220 градуса за 40 минути с фолио.
Махаме фолиото, поливаме джолана два-три пъти със соса и допичаме за още 20 минути. Сервираме с гарнитура по избор.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО