Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
2 свински джолана с кост
2 ч.ч. бяло вино
2 глави чесън
2-3 с.л. зехтин
сол
черен пипер

Джоланите сваряваме предварително с два-три дафинови листа. Прехвърляме в тава с виното, чесъна, сол и черен пипер. Печем на 220 градуса за 40 минути с фолио.

Махаме фолиото, поливаме джолана два-три пъти със соса и допичаме за още 20 минути. Сервираме с гарнитура по избор.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче