Почистете месото от жили и ципи, нарежете на малки късчета и сварете в подсолена вода с черен пипер и дафинов лист. Аз го варя 1час в херметическа тенджера. В голяма тенджера сложете маслото и добавете наситнения лук, нарязаните на кубчета моркови, чушки и картофи разбъркайте и след 5 мин. добавете прецедения бульон, свареното месо, сол и ако е необходимо още вода. Супата трябва да ври на умерен котлон около 20мин. до полуготовност на зеленчуците, добавете пастата и след още 10мин. наситнения магданоз.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО