Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
800г обезкостен телешки джолан, 3 големи картофа, 2 моркова, 2 червени чушки, 1 глава кромид лук, 1/2 връзка магданоз, 100-150г фузили /несварена паста/ 50гр. масло, сол, черен пипер на зърна, дафинов лист.

Почистете месото от жили и ципи, нарежете на малки късчета и сварете в подсолена вода с черен пипер и дафинов лист. Аз го варя 1час в херметическа тенджера. В голяма тенджера сложете маслото и добавете наситнения лук, нарязаните на кубчета моркови, чушки и картофи разбъркайте и след 5 мин. добавете прецедения бульон, свареното месо, сол и ако е необходимо още вода. Супата трябва да ври на умерен котлон около 20мин. до полуготовност на зеленчуците, добавете пастата и след още 10мин. наситнения магданоз.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче