2 жълтъка
150 г масло
1/2 ч.ч. пудра захар
1 ч.л. течна ванилия
настъргана кора от 1 лимон
Замесва се меко тесто от всичките съставки. Оставя се да престои 30 минути. След това тестото се разточва с точилка (дебелина 3 мм). Използват се формички за оформяне на сладките. Пекат се при 190 градуса до готовност. По желание могат да се слепват една с друга с течен шоколад или сладко по избор.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО