Необходими продукти:
- 200 г черен шоколад, начупен на парчета
- 100 г млечен шоколад, начупен на парчета
- 250 г опаковка масло
- 400 г захар
- 4 големи яйца
- 140 г обикновено брашно
- 50 г какао на прах
- 200 г малини
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната до 180 градуса.
- Застелете тава с размери 20 x 30 см с пергаментова хартия за печене.
- Сложете шоколада, маслото и захарта в тиган и леко разтопете, като разбърквате от време на време с дървена лъжица. Свалете от котлона.
- Сложете едно по едно яйцата в разтопената шоколадова смес.
- Брашното и какаото се пресяват и се смесват с шоколадовата смес.
- Разбърквайте вътре и половината малини, изисипете в тавата, след което разпределете отгоре останалите малини.
- Печете на средната степен на решетката на фурната за 30 минути, или ако предпочитате по-твърда текстура, с 5 минути повече.
- Охладете преди да нарежете на квадратчета и да поднесете.
ИЗБРАНО