2 портокала
300 г пилешки гърди
1/2 глава целина
2 с.л. зехтин
1/2 връзка магданоз
сол на вкус
Сваряваме пилешкото филе и режем на кубчета (конкасе). Портокалите разрязваме на две. Издълбаваме ги. Месестата част режем на кубчета. Запазваме сока. Целината настъргваме, а магданоза го накъсваме.
Смесваме всичко в купа и овкусяваме със сол и зехтин. Сервираме в издълбания портокал.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО