Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация
1 прясно зеле
3 моркова
3 глави сварено червено цвекло
5 с.л. царевица (консерва)
1 малка прясна краставичка
магданоз
сол
олио
оцет
2 с.л. начукани печени фъстъци за поръсване

Нарязваме ситно почистеното прясно зеле. Морковите се обелват и настъргват на ренде, краставичката на половина се нарязва на парчета. От свареното цвекло с формички за сладки се изрязват сърца и цветенца за украса, останалото се нарязва на кубчета.

В голяма тава редим по края прясното зеле, претрито със сол, до него настърганите моркови, ред царевица и в средата купчинка зеле. Поръсваме с олио и оцет, ситно нарязан магданоз и натрошени печени фъстъци.

Поставят се изрязаните формички от червеното цвекло и салатата е готова.

Дайте оценка:

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче