Необходими продукти:
- 150 г пилешко месо
- Сокът от 1/2 лайм
- ½ чаена лъжичка лют червен пипер на прах
- 1 скилидка чесън, наситнена
- 1 ч.л. зехтин
- 2 тортили
- 1 авокадо, разполовено и без костилка
- 1 печена червена чушка от буркан
- Шепа царевица от консерва
Начин на приготвяне:
- Смесете пилешкото със сока от лайм, лютия пипер и чесъна.
- Загрейте зехтина в тиган с незалепващо покритие, след което запържете месото за няколко минути.
- Намачкайте половин авокадо върху всяка тортила, сложете чушките и царевицата в тигана закратко, за да ги затоплите.
- Прибавете ги към тортилата, разпределете пилешкото и навийте.
- Сервирайте веднага.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО