0,500 грама домати,
0,500 грама патладжан,
0,500 грама овче сирене,
0,200 грама моцарела,
0,100 грама нарязани маслини,
маслинова паста,
оцет балсамико,
зехтин,
сол
Доматите се белят и се нареждат в платото, отгоре се слага парченца моцарела. Предварително патладжана се изпича на дървени въглища (скара вкъщи), обелва се и се слага в платото, във всяко парченце патладжан се слага овче сирене, а отстрани в платото маслинова паста. Всичко се поръсва с черни и зелени нарязани маслинки, отгоре се залива с малко зехтин, оцет балсамико и малко сол.
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас. В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
Вашето дарение от всякакъв размер и по всяко време означава много за нас.
Скъпи читатели,
Днес, повече от всякога, независимата журналистика има нужда от вас.В мисията си да предоставяме обективни, достоверни и навременни новини разчитаме на вашата подкрепа.
Ако вярвате в правото си на обективна информация, подкрепете ни.
ИЗБРАНО