Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Пилешки дробчета в гювече

От Биляна Данаилова Биляна Данаилова
0’ Подготовка
0’ Време за готвене
0 Порции
0 Трудност

1 п. пил. дробчета аз вземам в тарелки на ГРАДУС, моята беше към 560гр,
4-5 бр. гъби,
3 бр. печен пипер,
2 гл. лук на полумесеци,
50 мл. червено вино,
50 мл. соев сос,
чер и червен пипер,
сол
,
олио 100 мл,
вода 100 мл,
1 вр. магданоз


Пържа всички продукти в гореописаната последователност и накрая сипвам в гювечета. Преди сервиране посипвам с магданоз и 2 резенчета лимон.

Това е, дано да ви хареса.

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер червен пипер червено вино олио лук магданоз соев сос гъби черен дроб кромид лук печени чушки

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче