ПИЛЕШКО ФИЛЕ /БЯЛО МЕСО ОТ ГРЪБНАКА / - 4 БРОЯ ГОТВАРСКА СМЕТАНА - 500 МЛ КИСЕЛО МЛЯКО 1 КОФИЧКА ПЕТРОХАН - 2 ПАРЧЕТА ГЪБИ - 500 ГР ЧЕРЕН ПИПЕР МЛЯН НА ВКУС МАЙОНЕЗА КРАСИ - 1 КУТИЙКА КАШКАВАЛ /КРАВЕ/- 200 ГР ЧИСТО МАСЛО - 1 ПАКЕТЧЕ СОЛ - НА ВКУС
ВЗЕМАМЕ ИЕНСКА ТАВИЧКА И НАРЕЖДАМЕ ПИЛЕШКОТО ФИЛЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЧУКАНО КАТО ЗА ПЪРЖОЛИ НАРЕЖДАМЕ ОТГОРЕ КРЪГЧЕТА НАРЯЗАН ПЕТРОХАН НАМАЗВАМЕ С МАЙОНЕЗА ОТГОРЕ ВЪРХУ ПЕТРОХАНА НАСТЪРГВАМЕ КАШКАВАЛА И ЗАЛИВАМЕ С КИСЕЛОТО МЛЯКО И ЗАХЛУПВАМЕ С КАПАКА САМАТА ТАВИЧКА ПЕЧЕМ ТАКА 2 ЧАСА НА 170-180 ГРАДУСА НАКРАЯ МАХАМЕ КАПАКА И ЗАПИЧАМЕ ДО РОЗОВО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СИ ПРИГОТВЯМЕ ГЪБИТЕ ИЗЧИСТЕНИ И НАРЯЗАНИ НА КРЪГЧЕТА ГИ ЗАДУШАВАМЕ В ЧИСТОТО МАСЛО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ СА ГОТОВИ СЛАГАМЕ МАЛКО СОЛ И ЧЕРЕН ПИПЕР СМЛЯН НА ВКУС И ПРИБАВЯМЕ ГОТВАРСКАТА ТЕЧНА СМЕТАНА ДО СГЪСТЯВАНЕ КЪКРИ НА СЛАБ ОГЪН НАКРАЯ ГОТОВИТЕ ПИЛЕШКИ ФИЛЕТА ПОСТАВЯМЕ В ЧИНИЯ И ОТГОРЕ ЗАЛИВАМЕ СГЪБИТЕ СЪС СМЕТАНАТА ПОКРАЙ ФИЛЕТО МОЖЕ ДА СЛОЖИТЕ ПРЕСНИ КАРТОФИ ЗАПЕ4ЕНИ С ЧИСТО МАСЛО И КОПЪР НА ФУРНА КРАСТАВИЦИ ИЗРЯЗАНИ НА ФИГУРКИ ПРИГОТОВЛЕНИЕ НА ПРЕСНИ КЪРТОФИ: ВЗЕМАМЕ ПРЕСНИ КАРТОФИ И ГИ ИЗЧИСТВАМЕ ОТ ЛЮСПИТЕ ИЗМИВАМЕ И НАРЕЖДАМЕ В ТАВИЧКАТА И СЛАГАМЕ 1 ПАКЕТЧЕ ЧИСТО МАСЛО МАЛКО СОЛ И ПЕЧЕМ ДО ЗАЧЕРВЯВАНЕ КАТО ГИ ИЗВАДИМ ОТ ФУРНАТА ГИ ПОРЪСВАМЕ С ПРЕСЕН КОПЪР И СЕРВИРАМЕ ЗА ГАРНИТУРА ПРИЯТЕН АПЕТИТ
ПИЛЕШКО ФИЛЕ /БЯЛО МЕСО ОТ ГРЪБНАКА / - 4 БРОЯ ГОТВАРСКА СМЕТАНА - 500 МЛ КИСЕЛО МЛЯКО 1 КОФИЧКА ПЕТРОХАН - 2 ПАРЧЕТА ГЪБИ - 500 ГР ЧЕРЕН ПИПЕР МЛЯН НА ВКУС МАЙОНЕЗА КРАСИ - 1 КУТИЙКА КАШКАВАЛ /КРАВЕ/- 200 ГР ЧИСТО МАСЛО - 1 ПАКЕТЧЕ СОЛ - НА ВКУС
ВЗЕМАМЕ ИЕНСКА ТАВИЧКА И НАРЕЖДАМЕ ПИЛЕШКОТО ФИЛЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЧУКАНО КАТО ЗА ПЪРЖОЛИ НАРЕЖДАМЕ ОТГОРЕ КРЪГЧЕТА НАРЯЗАН ПЕТРОХАН НАМАЗВАМЕ С МАЙОНЕЗА ОТГОРЕ ВЪРХУ ПЕТРОХАНА НАСТЪРГВАМЕ КАШКАВАЛА И ЗАЛИВАМЕ С КИСЕЛОТО МЛЯКО И ЗАХЛУПВАМЕ С КАПАКА САМАТА ТАВИЧКА ПЕЧЕМ ТАКА 2 ЧАСА НА 170-180 ГРАДУСА НАКРАЯ МАХАМЕ КАПАКА И ЗАПИЧАМЕ ДО РОЗОВО ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ СИ ПРИГОТВЯМЕ ГЪБИТЕ ИЗЧИСТЕНИ И НАРЯЗАНИ НА КРЪГЧЕТА ГИ ЗАДУШАВАМЕ В ЧИСТОТО МАСЛО СЛЕД КАТО ВЕЧЕ СА ГОТОВИ СЛАГАМЕ МАЛКО СОЛ И ЧЕРЕН ПИПЕР СМЛЯН НА ВКУС И ПРИБАВЯМЕ ГОТВАРСКАТА ТЕЧНА СМЕТАНА ДО СГЪСТЯВАНЕ КЪКРИ НА СЛАБ ОГЪН НАКРАЯ ГОТОВИТЕ ПИЛЕШКИ ФИЛЕТА ПОСТАВЯМЕ В ЧИНИЯ И ОТГОРЕ ЗАЛИВАМЕ СГЪБИТЕ СЪС СМЕТАНАТА ПОКРАЙ ФИЛЕТО МОЖЕ ДА СЛОЖИТЕ ПРЕСНИ КАРТОФИ ЗАПЕ4ЕНИ С ЧИСТО МАСЛО И КОПЪР НА ФУРНА КРАСТАВИЦИ ИЗРЯЗАНИ НА ФИГУРКИ ПРИГОТОВЛЕНИЕ НА ПРЕСНИ КЪРТОФИ: ВЗЕМАМЕ ПРЕСНИ КАРТОФИ И ГИ ИЗЧИСТВАМЕ ОТ ЛЮСПИТЕ ИЗМИВАМЕ И НАРЕЖДАМЕ В ТАВИЧКАТА И СЛАГАМЕ 1 ПАКЕТЧЕ ЧИСТО МАСЛО МАЛКО СОЛ И ПЕЧЕМ ДО ЗАЧЕРВЯВАНЕ КАТО ГИ ИЗВАДИМ ОТ ФУРНАТА ГИ ПОРЪСВАМЕ С ПРЕСЕН КОПЪР И СЕРВИРАМЕ ЗА ГАРНИТУРА ПРИЯТЕН АПЕТИТ
Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter
Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност