Запазвайте любимите си рецепти в лично тефтерче и ги организирайте по ваш вкус в персонализирани папки.

Създайте тефтерче Регистрация

Необходими продукти: 1 пиле, 1 средно голяма зелка, сол, червен пипер, дафинов лист, черен пипер, олио

Нарязвате на ситно киселото зеле. Половината го слагате в гювеча, отгоре поръсвате с червения пипер, добавяте дафиновия лист и олио, слагате пилето, и отгоре останалата част от зелето, отново поръсвате с червения пипер и олиото. Поставяте го във фурна, температурата на печене е около 180-200 градуса.

Добави своя рецепта >>

Дайте оценка:

Тагове: черен пипер червен пипер кисело зеле дафинов лист олио пиле

Получавайте рецепти и съвети с нашия newsletter

Можете да се отпишете по всяко време. Запознайте се с нашата Политика за поверителност

Вашето тефтерче